Gå til indhold
Snedækket Gram Slot

3. december: Gram Slot

Foto: Gram Slot

Historien om Gram Slot går helt tilbage til år 1231, men først i 1400-, 1500-, og 1600-tallet blev bygningerne opført som de står i dag.

Gram Slot har haft flere forskellige ejere og den mest prominente ejer var Hans Schack, der også ejede Schackenborg Slot. Slægten Schack ejede Gram Slot fra 1664 helt frem til 2007. I dag er slottet åbent for besøgende året rundt hvor slottet inviterer til events og oplevelser. Du kan få en rundvisning på slottet, besøge det åbne økologiske landbrug, komme til koncert. Vidste du at det spøger på Gram Slot? Den første fredag i hver måned (ikke juni, juli og august) kan du komme med på Ghostwalk på slottet og høre fortællinger om de uforklarlige hændelser der er sket. 

Op til juletid kan du besøge slottets julemarked der er åbent torsdag til søndag fra den 1. til den 18. december. Her kan du opleve julefortællinger på slottet, spise lækker julemad på Gramgaard eller høre julefortællingen i Slotsparken med en audiowalk. Derudover er der julekoncerter og meget mere på Gram Slot hele julen. Den 17. og 18. december får julemarkedet endda besøg af Rigsarkivnissen Pyrus, så de dage anbefaler vi, at du køber billetter til julemarkedet på forhånd.

Når det ikke er juletid på Gram Slot tilbyder de Sønderjysk kaffebord, så hold øje med tiderne i 2023 hvis du har lyst til at spise dig gennem de 21 kager.

Gram Slot har sponsoreret præmien i dagens Facebook julekalender.

Køb billetter online...

Jul og Eventyr på Gram Slot
Snedækket Gram Slot
Pyrus på Gram Slot
Pyrus på Gram Slot
Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
Ghost Walk
Gram Slot
Sønderjysk Kaffebord
Foto: Claus Visby
Pyrus på Gram Slot
Foto: Gram Slot

Nyhedsbrev til turister

Vil du gerne inspireres til din næste ferie i Sønderjylland? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du hver måned vil modtage tilbud, turforslag og spændende artikler.

Ved tilmelding accepterer du vores vilkår og betingelser og bekræfter, at du har læst vores Data Protection Notice.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish