Gå til indhold
VR bumpercars i Universe Science Park

23. december: Universe Science Park

Foto: Universe Science Park

Vidste du at den blå kube blev spottet af Jørgen Mads Clausen på en verdensudstilling og blev startskuddet til Universe? 

I 2000 købte Jørgen Mads Clausen og hans hustru Anette Islands bidrag til verdensudstillingen i Hannover og siden 2005 har den Blå Kube stået på Nordals som signatur-bygningen for Universe Science park. På ydersiden af Blå Kube løber der 450.000 kopper vand ned ad siderne i timen og tanken er at det skal forestille en smeltende isterning. Inde i Blå Kube kan du opleve gletsjere og vulkaner, lyn og torden og lære mere om de fantastiske naturfænomener. 

I Universe er sjov en videnskab og efter et besøg i parken er der garanti for at du har lært mindst én ny ting. Universe er en oplevelsespark hvor både børn og voksne kan lege sig til viden om naturvidenskab og teknologi, ved aktivt at være en del af de forskellige oplevelser.

En af de nyeste oplevelser der venter i Universe er Beat the Storm hvor du på egen krop kan mærke hvor kraftig vinden kan være, når du skal forsøge at kæmpe dig frem til mål, med vinden mod dig. I Air Zone kan du efterfølgende blive klogere på vinden som du lige har stået overfor i Beat the Storm. 

I Universe kan du også gå planken ud, springe i faldskærm, køre racerbiler, radiobiler og rutsjebaner – alt sammen ved brug af Virtual Reality. Når det er tid til en pause kan du nyde roen i den kinesiske have og Bittens have hvor du kan smage, dufte og plukke havens planter og frugter. Det her er bare nogle af de oplevelser som venter i Universe.

Mangler du at købe en julegave, her i sidste øjeblik? Så tag et kig på www.universe.dk – De har gavebeviser lige til at printe ud og lægge under juletræet.

Raketworkshop i Universe Science Park
Foto: Universe Science Park
Universe Science Park
Foto: Universe Science Park
Foto: Universe Science Park
Universe Science Park - VR bumper coaster
Foto: Universe Science Park

Nyhedsbrev til turister

Vil du gerne inspireres til din næste ferie i Sønderjylland? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du hver måned vil modtage tilbud, turforslag og spændende artikler.

Ved tilmelding accepterer du vores vilkår og betingelser og bekræfter, at du har læst vores Data Protection Notice.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish