Gå til indhold
Enjoy Resorts, Marina Fiskenæs

20. december: Enjoy Resorts Rømø og Gråsten

Foto: Enjoy Resorts

Vidste du at der i Gråsten og på Rømø venter wellness afslapning for hele familien?

Enjoy Resorts på Rømø og Marina Fiskenæs i Gråsten ligger begge midt i naturen, tæt på vandet, hvor der er højt til himlen og plads til samvær med dine nærmeste. 

På Enjoy Resorts Marina Fiskenæs venter der oplevelser for hele familien. Det subtropiske badeland med vandrutsjebane og en klatrevæg er det perfekte sted at slippe vandhundene løs. De mindste børn kan lege i det varme børnebassin og lidt større børn kan give den gas i vandrutsjebanen. Til de voksne og store børn er der er en stor wellness afdeling med spa og pool faciliteter, hvor du kan prøve en urte- og lyssauna, finsk sauna, Hammambad, varmtvandsbassin, udendørsspa og koldtvandskar. Hvis i trænger til at komme ud i den friske luft så er stranden og skoven lige ude for døren. 

Midt i nationalpark Vadehavet ligger Enjoy Resorts Rømø. Her finder du også wellness faciliteter, med spa og pool hvor roen kan sænke sig og du kan lade op og få ny energi. Børnene kan slå sig løs i svømmebadet og på legepladsen hvor de kan klatre, gynge, kravle og hoppe. Enjoy Resorts Rømø har også en golfbane som er smukt beliggende ud til havet. Du kan gå de 18 huller og nyde udsigten over klitterne og havet. Der er også en 9-hullers bane hvor du kan forbedre dit handicap.

Book online...

Enjoy Resorts, Rømø
Legeland på Enjoy Resorts, Rømø
Enjoy Resorts, Marina Fiskenæs
Enjoy Resorts, Marina Fiskenæs
Enjoy Resorts
Foto: Enjoy Resorts
Enjoy Resorts, Rømø
Foto: Enjoy Resorts
Enjoy Resorts
Foto: Enjoy Resorts
Wellness på Enjoy Resorts, Rømø
Foto: Destination Sønderjylland

Nyhedsbrev til turister

Vil du gerne inspireres til din næste ferie i Sønderjylland? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du hver måned vil modtage tilbud, turforslag og spændende artikler.

Ved tilmelding accepterer du vores vilkår og betingelser og bekræfter, at du har læst vores Data Protection Notice.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish