Gå til indhold
Vandrere på Camino Haderslev Næs

14. december: Camino Haderslev Næs

Foto: Flying October

Vidste du at der findes et camino-pas, og at du kan få et stempel heri ved at besøge de 9 kirker på Camino Haderslev Næs?

Vandreruten, hvis navn er inspireret af den verdenskendte pilgrimsrute Camino de Santiago de Compostela, forbinder ni kirker på Haderslev Næs. Denne naturskønne og kulturhistoriske rute er afvekslende og som vandrer kommer du gennem et bakket og smukt landskab. Rutens 106 km går langs strande, marker og igennem byer. Camino Haderslev Næs starter i Haderslev og går du over Starup Hede og Grarup til Aarø – Lillebælts Perle. En af kirkerne ligger på Aarø, så du må med færgen over for at få et stempel i passet. Retur på fastlandet, på vej tilbage til Haderslev, går ruten gennem Øsby, Halk, Hejsager, Kelstrup og Hoptrup. I hver kirke er der et stempel til at stemple dit Camino Haderslev Næs vandrepas, hvis du har sådan et med på turen. Er du interesseret i et vandrepas til din tur kan du købe det på Biblioteket i Haderslev, eller hos en af de andre forhandlere på listen her.

Camino Haderslev Næs er en vandretur der starter og slutter samme sted, men har du ikke mod på at gå alle 106 km, så er Camino Haderslev Næs også opdelt i etaper. Du kan vælge mellem 9 etaper der er mellem 1 og 19 km lange. Så uanset hvor mange kilometer du har i benene, så er der en rute til dig.
 

Vandrere på Camino Haderslev Næs med vejviserskilt i forgrunden
Foto: Haderslev Erhvervsråd
Vandring på Camino Haderslev Næs
Foto: Ulrik Pedersen - Tøndermarsk Initiativet

Nyhedsbrev til turister

Vil du gerne inspireres til din næste ferie i Sønderjylland? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du hver måned vil modtage tilbud, turforslag og spændende artikler.

Ved tilmelding accepterer du vores vilkår og betingelser og bekræfter, at du har læst vores Data Protection Notice.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish