Gå til indhold
Marsk Tower på Marsk Camp

12. december: Marsk Camp og Marsk Tower

Foto: Sarahinthegreen

Vidste du at turen op I Marsk Tower byder på 146 trin op og 131 ned? Det lyder måske underligt, men BIG, som har tegnet Marsk Tower var inspireret af en DNA streng da de tegnede tårnet. Snoningen gør at tårnets besøgende ikke går på de samme trin op, som de gør ned.

Oppe fra toppen af Marsk Tower har du 360 graders udsyn over marsklandskabet og når vejret er klar kan du se helt til Sild, Rømø og Ribe. Tårnets 25 højdemeter gør at du får et helt unikt perspektiv på det flade landskab omkring, hvilket er en helt ny måde at opleve Sønderjyllands marsk på. Ud over udsigten byder Marsk Camp, der huser Marsk Tower, på mange andre gode oplevelser. 

På området finder du Restaurant Marsk, en cafe og et ishus der serverer italiensk is, som alle er garant for en god smagsoplevelse. Derudover kan du spille minigolf på en turneringsgodkendt bane der er inspireret af marsken, overnatte i en af de flotte glampingtelte der er indrettet som hotelværelser eller tage din autocamper med og sove i den egen seng med udsigt til sø og marsk. 

Du kan booke billet til Marsk Tower på booksonderjylland.dk eller læse mere på marskcamp.dk

Marsk Tower på Marsk Camp
Foto: Marsk Camp
Marsk Tower på Marsk Camp
Foto: Destination Sønderjylland
Glampingtelt på Marsk Camp
Foto: Marsk Camp
Marsk Camp autocamperplads
Foto: Marsk Camp

Nyhedsbrev til turister

Vil du gerne inspireres til din næste ferie i Sønderjylland? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du hver måned vil modtage tilbud, turforslag og spændende artikler.

Ved tilmelding accepterer du vores vilkår og betingelser og bekræfter, at du har læst vores Data Protection Notice.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish