Restaurant Knapp

Photo: Mikkel Bækgaard

Her får du både på sommeraftener og i den mørke vinter en særlig ro, når hverdagen forsvinder, og sønderjyske dyder med gæstfrihed og god mad tager over.

At træde ind i det gamle traktørsted er som at gå ind i en anden verden - en verden af gode gamle dage, hvor stuerne på sin egen nedtonende facon fortæller om Sønderjyllands historie. Der er plads til både stille stunder og gode fester, som du kan nyde stuerne med lysekroner, hvide duge og smukke kaminer.

Og maden bliver heller ikke meget bedre end her. Det sørger køkkenchef Steen Handler for, der med tyske rødder, kærlighed til Sønderjylland og franske kokketraditioner forener det bedste fra flere verdener.

Unghaner fra Gråsten, skinke fra Aabenraa og grise fra Krusmølle viser hos Knapp, hvad Sønderjylland kan levere, mens franske kokketeknikker får velsmagen og smilet helt frem.

Hos Knapp er der sønderjyske greatest hits på frokostmenuen, mens aftenen frister med både à la carte-retter og større gourmetmenuer. Og kokkene serverer de sønderjyske råvarer og retter både helt klassisk og med en lille twist, der overrasker og viser vejen fremad for det sønderjyske køkken.