Gå til indhold
Hotel og Restaurant Fakkelgaarden ved Flensborg Fjord

Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Foto: Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Sommeraftenen er endnu ung, og mørket har endnu ikke sat ind. Fra det runde lokale er der en forrygende udsigt ned over Flensborg Fjord, hvor kajakroere og enkelte lystbåde stille glider forbi.

Book online...

Gourmetophold
Hotel og Restaurant Fakkelgaarden
Køb gavekort
Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Stedet er Hotel og Restaurant Fakkelgaarden, der ligger i byen Kollund ganske tæt på den dansk-tyske grænse.

I de følgende timer finder vi ud af, at maden kvalitetsmæssigt er fuldt på højde med udsigten. Den ene smukt anrettede og særdeles velsmagende ret efter den anden bæres ind, og det er bare at overgive sig til nydelsens glæde.

På Hotel og Restaurant Fakkelgaarden er der rum til afslappende stunder og gastronomiske oplevelser. I det øjeblik du træder ind ad døren for at nyde et af vores populære gourmetophold, vil du opleve diskret luksus, nærværende betjening og køkkenteamets kompromisløse fokus på kvalitet, lidenskab og dedikerede jagt på store smagsoplevelser. Under ledelse af køkkenchef Esben Krogh serveres der retter, hvor inspirationen både kommer fra det lokale såvel som det franske køkken. Der er fokus på lokale råvarer af høj kvalitet, og menukortet skifter i løbet af året for at give plads til årstidens bedste varer.

Gourmet på Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Foto:RAISFOTO

Siden åbningen i 1992 har Hotel og Restaurant Fakkelgaarden fået mange flotte anmeldelser, og den anses for en af Sønderjyllands allerbedste restauranter. Selve restauranten ligger i et rundt tårn, der udgør en del af Hotel og Restaurant Fakkelgaardens bygningskompleks.

Hotel og Restaurant Fakkelgaarden huser 26 værelser og suiter som alle er individuelt indrettet og holdt i en lys skandinavisk og maritim stil inspireret af den naturskønne beliggenhed blot et stenkast fra Flensborg Fjord. Værelserne og suiterne – de fleste med pragtfuld udsigt til vandet; nogle endda med privat spabad – byder alle på særdeles god komfort og til enhver overnatning følger der naturligvis en lækker morgenanretning med husets specialiteter i flere serveringer.

Udsigt over Flensborg Fjord fra Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Foto:Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

For spørgsmål vedrørende booking af gourmetophold på Fakkelgaarden eller andre henvendelser, kan Fakkelgaarden kontaktes på info@fakkelgaarden.dk eller 73678300

Meget mere Sønderjylland...

Sønderjyllands Gourmetuge på Det Sønderjyske Køkken
Restauranter i Sønderjylland
Sønderjysk Kaffebord
Sønderjysk Kaffebord
Velsmagende Vadehav - Får på Diget
Velsmagende Vadehav
Sønderjyske Slagtere
Sønderjyske Slagtertraditioner
Hele solæg på påskebordet
Solæg

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish