VisitSønderjylland
Acture Park

Acture Park

Skru op for action i din ferie! I Haderslevområdet finder du et bredt udvalg af aktiviteter, der mixer vild action og smuk natur. Det hedder ACTURE PARK – en blanding af action og nature – og der er noget for alle.

Tag din cykel med og udforsk de vilde MTB-stier, som går igennem dyrehaven, hvor du kan spotte krondyr og dådyr. Får du brug for en pause, kan du tage en slapper og få en slurk af jernholdigt kildevand i Sophies Kilde, inden du drager videre på eventyr i skoven.

Har du fart i blodet, så kan du få fuld action og sved på panden på Danmarks længste udendørs gokartbane, eller kom med ind bag hegnet på en militær arbejdsplads og se en F16 helt tæt på. Er du en adrenalinjæger, så tag en tur højt oppe i trætoppene og få kildren i maven, når du suser ned ad svævebanen i klatreparken. StreetDome er gadesportens mekka, og er et besøg værd for hele familien, som kan lære at surfe på beton.

Er du tosset med vand, kan du svømme og dykke – der er både strand og søer. Gider du ikke være våd, så tag på kanotur eller hold balancen på Standup Paddleboarding. Der er våde aktiviteter for alle aldre.

Uanset om du jagter inspiration til familieturen, den fede tur for vennerne, teambuilding med kollegerne eller bare din næste adrenalinrus, så finder du det her. 
Giv den gas og skab gode minder sammen i ACTURE PARK.

Meget mere Sønderjylland...

Acture Park
Acture Park
High Park Sønderjylland
High Park Sønderjylland
Surfing
Surfing
Top 10: Sønderjyske naturoplevelser
Naturcenter Tønnisgaard
Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland
Frøslev Lejren