Kanon ved Sønderborg Slot

Book oplevelser i Sønderborg

Velkommen til Sønderborg

Sønderborg voksede sig stor i ly af Sønderborg Slot og er med sine cirka 27.000 indbyggere den største by i Sønderjylland. Byen har en charmerende havnefront med caféer og restauranter samt en hyggelig bymidte. Den anden weekend i juli er byen vært ved årets ringriderfest med stort rytteroptog både fredag og søndag.

Oplevelser i Sønderborg kommune

Sønderborg-området er historisk forankret med en smuk natur og masser af kulturelle tilbud til både store og små. Hvis du vælger Sønderborg som feried...

Overnatning i Sønderborg kommune

Sønderborg kommune har overnatningsmuligheder for enhver smag hvad enten du er til camping, Bed & Breakfast eller hotelovernatning.

Spisesteder i Sønderborg kommune

Når sulten nærmer sig er det nærmeste spisested aldrig langt væk i Sønderborg.

Shopping i Sønderborg

Sønderborgs handelsliv rummer muligheder for enhver smag. Besøg den hyggelige gågade og shoppingcenter Borger i Sønderborg, men glem ikke at kigge for...

Revene ud for Als genoprettes

Ønsker du i sommervarmen at snuppe en dukkert i vandet ud for øen Als, kan du meget vel støde på et rev, som ikke var på stedet for år tilbage.

Teglsten – et sønderjysk varemærke

Engang var produktion af teglsten Sønderjyllands største industri. Sådan er det ikke længere, men der fremstilles stadig teglsten her – blandt andet hos Petersens Tegl.

Sønderborg skal være CO2 neutral

Hvis det står til en lang række offentlige og private beslutningstagere, skal Sønderborg – Sønderjyllands største by – samt det omkringliggende område være CO2-neutralt i slutningen af det kommende årti.