Sort Sol i Tøndermarsken

Book oplevelser i Tønder kommune

Vadehavet

Velkommen til Rømø/Tønder

Kommunen spænder vidt lige fra nogle af Danmarks lækreste og bredeste sandstrande til landets ældste købstad.
I 1243 fik Tønder som den første by i Danmark købstadsrettigheder. Købmændene tjente mange penge, og deres rigdom satte dem i stand til at bygge smukke huse. En del af disse huse står endnu, og Drøhses Hus fra 1672 er et af de mest velbevarede. I huset vises skiftende udstillinger, hvor hovedvægten er lagt på kniplinger og tekstiler.

Overnatning i Tønder

Tønder kommune har overnatningsmuligheder for enhver smag hvad enten du er til camping, Bed & Breakfast eller hotelovernatning.

Oplevelser i Tønder kommune

Hvad enten du er på udkig efter aktiviteter til børnene, skønne oplevelser i naturen eller vilde og vovede aktiviteter, så kan Tønder byde på lidt af det hele.

Shopping i Tønder

Gågaden i Tønder indbyder til en hyggelig shoppetur, men også Toosbuys Torv i Bredebro er et oplagt mål.

Ecco - sko til hele verden

Det verdensberømte skomærke ECCO har sine rødder i Sønderjylland. Og trods salg i 87 lande og mere end 19.000 ansatte i hele verden udvikles skoene stadig med base i Bredebro og Tønder.

Agerskov Ungdomsskole

Gennem snart en del år har det været særdeles populært for danske skoleelever at afslutte deres folkeskole med et år eller to på efterskole. Der er typisk 9. eller 10. klasse, enkelte efterskoler tilbyder også 8. klasse.