Gå til indhold
©  Foto:

Udstilling: Gesamtkunstværker - arkitektur af Arne Jacobsen og Otto Weitling i Tyskland

Unik særudstilling kommer kun til 2 danske byer, hvoraf Haderslev er en af dem. Du kan besøge den fra 3. februar - 23. april og blive klogere på de byggeprojekter, som Arne Jacobsens tegnestue stod for i Vesttyskland samt Vestberlin i de første efterkrigsårtier.

Særudstilling om dansk arkitektur i Tyskland, kommer til Danmark

 

Haderslev bliver en af de 2 eneste danske byer som kan fremvise denne helt unikke udstilling og du kan besøge den fra 3. februar - 23. april. Der venter dig et helt særligt kapitel i arkitekturens historie, hvor udstillingen præsentere dig for de byggeprojekter Arne Jacobsen og hans arkitektkollega Otto Weitling fik igangsat i efterkrigstidens Tyskland. Udstillingens gæster bliver sendt tilbage til 1960’ernes idéer og visioner og viser, hvor tæt arkitektur, byudvikling og politik er flettet sammen. 

Undervejs følger du også arkitekten Otto Weitling som er født og opvokset i Haderslev. Hans familie tog aktiv del i byens udvikling, og har selv været arkitekt bag en række bygninger i Haderslev. Derudover kan du også opleve eksempler på møbeldesign og andet design, når du bevæger dig igennem udstillingen.

Bemærk: Entréprisen inkluderer adgang til Ehlers Samlingen – Nordeuropas største samling af lertøj. Dette tilbud gælder kun for besøg på Ehlers Samlingen samme dag, som billetten er udstedt)

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish