Gå til indhold
©  Foto:

Royal Run

Oplev Kronprins Frederik komme sejlende med Kongeskibet Dannebrog, når Royal Run for første gang afholdes i naturskønne Aabenraa den 29. maj 2023.

H.K.H. Kronprinsen møder danskerne i Aabenraa, når Royal Run kommer til byen 2. pinsedag. Kridt kondiskoene, find løbetøjet frem og deltag i en storslået folkefest sammen med H.K.H Kronprinsen på en dag, hvor smil, motion og fællesskab er i fokus. Havnebyen Aabenraa inviterer til en festlig og aktiv motionsfest, hvor alle uanset alder kan være med.  

Kongeskibet Dannebrog lægger til kaj i Aabenraa Fjord foran lystbådehavnen. Herfra fragtes Kronprinsen i chalup til lystbådehavnen hen mod startområdet til Royal Run, hvorfra det store motionsevent løber af stablen.

Du kan også være med. Vælg selv, om du vil gå eller løbe distancen, som fordeler sig over de tre ruter på 1 mil (1,609 kilometer), 5 eller 10 kilometer. Kronprins Frederik vil være at finde blandt deltagerne, der tilbagelægger distancen på 1 mil. En populær gå-distance, hvor kørestol, rollator og barnevogn sagtens kan medbringes.

I målområdet er der mulighed for køb af mad og drikke samt en masse sjove aktiviteter med musik og bevægelse for store og små.

Til løbet i Aabenraa er der plads til 15.000 deltagere.

Læs mere om de enkelte distancer og tilmeld dig her.

Bemærk: Spærringer i forbindelse med Royal Run
Den nordlige del af Aabenraa by vil være afspærret i tidsrummet mellem klokken 07.00 til senest kl. 19.00.
Den sydlige del af Aabenraa vil forventeligt være afspærret i tidsrummet kl. 12.00 til senest kl. 19.00.
Det vil ikke være muligt at parkere langs løbsruten eller krydse den i ovennævnte tidsrum af hensyn til løbets afvikling.
Det er kun muligt at krydse ruten til fods eller med cykel.

Læs mere om trafik, transport og parkering her.  

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish