©  Foto:

Løberuter

Mangler du en løberute?

Motionsløb er sundt for kroppen, og i Haderslev finder du flere afmærkede løberuter og stier som er ideelle til løb, hvad enten du er en rutineret løber, eller bare gerne vil have pulsen op. Nedenfor finder du et udkast af forskellige løberuter. 

Tunneldalstierne 

Haderslev Dampark

Her finder du en fin løberute rundt om inderdammen på ca. 2km. 

Hjertestien i Vojens

Hjertestien er 4 km., og går gennem skov og langs sø. Der er legeplads, adgang til toilet, lys på stien, rigt fugleliv og mulighed for at sidde ned på diverse bænke undervejs. Stien kan bruges hele året, da der ryddes for sne osv.

Hjertestien er egnet til både cykling, løb, barne-/klapvogne, rullestole og gangbesværede.

Haderslev Vesterskov

Vesterskoven er, sammen med Østerskoven, resterne af de førhen vidtstrakte middelalderskove, Farrisskovene. Du støder på mange gamle træer, bl.a. Kongeegen, hvor Kong Frederik lX havde sin faste post under Kongejagt og "Det Elskende Par" - ege- og bøgetræet, der mod naturens orden, "omklamrer" hinanden. 

Haderslev Østerskov 

Historisk set står Østerskoven som et minde over tyskernes besættelse i 2. Verdenskrig, da skoven blev brugt som ammunitionsdepot, og var det største depot i landet. Tag en tur rundt i skoven, og se nogle af resterne fra krigen bl.a. nogle murstensbunkere og en af jernbanetracéerne. 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish