Gå til indhold
©  Foto:

A Hereford Beefstouw - Holdbi Kro

Hos A Hereford Beefstouw i Kruså får du møre og saftige bøffer præcis som du vil have dem.

Midt i naturskønne omgivelser i det sydlige Jylland, kun tre kilometer fra grænsen, ligger en historisk sønderjysk krobygning. Allerede ved indgangsdøren får man fornemmelsen af, at der venter noget specielt. Tidligere var huset kendt som den Kgl. Privilegerede Holdbi Kro, men i 1981 overtog A Hereford Beefstouw de gamle bygninger. Det hyggelige stråtækte hus kan dateres tilbage til 1847.

A Hereford Beefstouw handler om førsteklasses oksekød. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill, er essensen. Via opdræt, geografi og modning mener vi, at kunne tilbyde vores gæster noget af det bedste oksekød, der er tilgængeligt på markedet. Vores nøje udvalgte vine og salatbar er lige så central for vores koncept som den åbne grill, de rå træborde og viskestykket under bordet. Det er vores ambition, at tilbyde vores gæster et bredt udvalg af friske og sprøde grøntsager, frugter, nødder og en lang række lækre dressinger, olier og eddiker, så du kan blande præcis den salat, du ønsker. 

Restauranten i Kruså har plads til 56 gæster, men der er også mulighed for at holde større selskaber i separate lokaler, med plads til yderligere 80 personer.

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish