Elsker Sønderjylland ~ Elsker Danmark

Husker I skoleturene til Dybbøl Mølle og resten af Sønderjylland?

Nu har I rig mulighed for at genopleve minderne fra jeres unge dage. Kombiner turen til Dybbøl Mølle og Historiecenter Dybbøl Banke med nogle af Sønderjyllands andre fantastiske tilbud. Hvem kan for eksempel sige nej til et ægte sønderjysk kaffebord eller de lækre egnsrækker, som de sønderjyske restauranter tilbyder.

Hvis I trænger til at røre jer efter alle lækkerierne, så snør vandrestøvlerne og begi jer på tur på Gendarmstien, Marskstien eller nogle af alle de andre fantastiske vandreruter, som Sønderjylland byder på. Foretrækker I cyklen, så går 140 km. af den prisvindende Østersøruten gennem Sønderjylland. Østersøruten, de tilhørende sløjfer og de mange andre cykelruter i Sønderjylland byder alle på smukke naturoplevelser. 

Læs mere

Historiske oplevelser

Historien er levende i Sønderjylland! Her kan du komme helt tæt på skelsættende historiske oplevelser i Danmarkshistorien.

Læs mere

En bid af Sønderjylland

Det er svært at sige Sønderjylland uden at tænke på sønderjysk kaffebord. Men Sønderjylland er meget mere end kaffe og kage. Vidste du for eksempel at de sønderjyske slagtertraditioner er helt særlige?

Læs mere

Aktiv i Sønderjylland

Hvad enten du foretrækker at snøre vandrestøvlerne eller pumpe cykeldækkene kan du være sikker på at finde terræn i Sønderjylland der indbyder til at få pulsen op.

Læs mere