Gå til indhold
Par cykler ved Slotsmøllen i Aabenraa

Tour de France konkurrence

Foto: Destination Sønderjylland

I forbindelse med lanceringen af ruten til Tour de France 2022 lancerer Destination Sønderjylland en konkurrence med 18 etaper, der kører fra den 14. oktober 2021 til slutningen af juni 2022 - umiddelbart før løbet starter i Danmark.

Hver anden uge kan du være heldig at vinde Destination Sønderjyllands Tour de France konkurrence på Facebook.

Mandag eller tirsdag i ulige uger laver vi et opslag med ugens etape og om fredagen trækker vi en vinder. Vinderen bliver kontaktet via Messenger.

For at deltage i konkurrencen skal du finde ugens opslag på Facebook og svare på det spørgsmål, der bliver stillet. Nogle uger vil spørgsmålet være målrettet sønderjyder og andre uger vil det være målrettet turister. Langt de fleste spørgsmål kan dog besvares af alle. Herunder finder du eksempler på hvad spørgsmålene kunne være.

  • Hvor skal gæsterne se løbet?
  • Ideer til hvordan sønderjyder langs med ruten pynter op i gult
  • Hvem tror du vinder 3. etape i Sønderborg og hvorfor?
  • Hvor mange danskere tror du, der stiller til start i Tour de France 2022?
  • Hvis du pludselig fik uventede gæster den 3. juli, hvad ville du så servere?

Præmie:

Ved alle konkurrencer finder vi én vinder. Præmien er et "Tour de Sønderjylland" kit fra Destination Sønderjylland, der kan indeholde Tour de France merchandise, cykelguidebog, reparationskit til din cykel eller lignende.

Hovedpræmie:

Blandt alle deltagere i etaperne trækker vi i ugen op til Tour de France en vinder af et ophold for to personer i Sønderjylland den 2. - 4. juli 2022, så du selv kan komme ud og opleve Tour de France. Jo flere etaper du deltager i, jo flere lodder får du i kurven til sidst.

Opholdet er på Rønhave, der ligger på Kær-halvøen ca. 6 km fra centrum af Sønderborg. Inkluderet i opholdet er to overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad. Desuden indeholder opholdet en middag lørdag den 2. juli hos Torve-Hallen, der er beliggende ved havnefronten Sønderborg, hvor løbet dagen efter kører forbi.

 

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyheder om Tour de France i Sønderjylland, aktiv ferie og lignende? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi hver måned deler nyheder med læserne.

Meget mere Sønderjylland...

Oplev Tour de France i Sønderjylland den 3. juli 2022
Bedste spots til Tour de France 3. etape
Par med cykler i gården ved Sønderborg Slot
Sønderjylland på cykel

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish