Sønderjylland byder velkommen til spejdere, pårørende og andre gæster

Spejdernes Lejr 2017

Hele Sønderborg by og det meste af kommunen vil være involveret, når der i juli 2017 bygges en ny by på på Kær Vestermark ved Sønderborg - en by som med cirka 40.000 indbyggere er større end den by, som ligger her i forvejen. Det handler naturligvis om Spejdernes Lejr 2017, som finder sted 22.-30. juli på et areal, der svarer til 434 fodboldbaner af Parken-størrelse to-tre kilometer fra Sønderborgs centrum.

Hvis du som gæst besøger lejren så er du kommet til de ideelle omgivelser for at krydre besøget med endnu flere oplevelser i hele Sønderjylland. På denne side har vi samlet nogle af de mangle oplevelser du kan booke online og tilsat noget af alt det Sønderjylland også byder på, ikke kun i uge 30, men hele sommeren. Vi giver dig også nogle gode bud på hvor du kan overnatte, hvis du vælger at blive længere tid i området.

Savner du informationer om aktiviteter på Spejdernes Lejr? Dem kan du finde lige her: aktivitetskalender Alternativt kan du downloade aktivitetsapp'en i Appstore eller Google Play, du søger bare efter SL2017

Book online

Klik dig videre via billederne og find lige præcis det overnatningssted i Sønderjylland, der opfylder dine drømme.

Du kan med ganske få klik finde ud af om, der er ledigt på det tidspunkt du efterspørger og derefter booke og betale, så alt er klaret inden ankomst.

Har du problemer med bookingen? Så kontakt os gerne på info@dssj.dk eller 81 82 45 70. Vi sidder klar til at hjælpe dig mandag - fredag kl. 09.00 - 16.00