Bookingportalen

Den sønderjyske bookingportal er oprettet for at give aktørerne i Sønderjylland adgang til en nem og billig online bookingplatform.

I dag hvor turisterne bliver mere og mere digitale stiger lysten til at booke pakkerejser, overnatning og aktivtieter/attraktioner hele tiden. Vi har de seneste år set en kraftig udvikling blandt vores danske turister, men det seneste år er der også begyndt at ske en udvikling i bookinger fra udenlandske gæster.

booksonderjylland.dk skal være portalen, som gæsten - både før og under opholdet i Sønderjylland - naturligt besøger når der skal vælges overnatning eller oplevelser undervejs. Derfor er der plads til alle på portalen - både de store attraktioner og museer, men også de helt små arrangementer, som måske kun finder sted en enkelt gang i løbet af året.

Bookingportalen er en central del af Destination Sønderjyllands markedsføring og derfor linkes der til produkter og kategorier på bookingportalen overalt på hjemmesiden visitsonderjylland.dk. Ligeledes vil bookbare produkter altid indgå i diverse kampagner - både på det danske og udenlandske markeder.

Betingelser for at være med på booksonderjylland.dk:

Produktark og kontrakt udfyldes på tre sprog - dansk, tysk og engelsk. Find formularen i spalten til højre. Vær opmærksom på, at dokumenterne er forskellige alt efter om det drejer sig om en aktivitet eller et overnatningssted.

Returner begge formularer sammen med 3-5 billeder til Camilla - camilla@dss...

Det er gratis at blive oprettet på booksonderjylland.dk. Dog betales der 7.5 % i provision af det du sælger på portalen.

Salgstal:

Den 1. i hver måned bliver omsætningen for den foregående måned offentliggjort sammen med de tre produkter der har solgt flest billetter i den måned. Oversigten over salget kan du finde her.

Del denne side

Dokumenter til brug ved oprettelse

Aktiviteter

Kontrakt

Produktark - obs: åbner i Word

Overnatningssteder

Kontrakt

Produktark - obs: åbner i Word

Diverse vejledninger til citybreak / easy access
Statistik

I easy access er det muligt at finde statistik på alt hvad der vedrører dine bookinger. 

Denne fil viser i korte træk hvordan du trækker en oversigt over ankomster eller bookinger fra en bestemt dag/periode ud af systemet. Hvis du mangler hjælp til anden statistik, så kontakt Helle på hs@dssj.dk eller 8182 4562

Statistik vedr. ankomst