Royal Run

Royal Run Sønderjylland

Foto: Jan Kejser

I 2020 lyder startskuddet til Royal Run i Sønderborg.

For at markere 100 året for Genforeningen har H.K.H. Kronprinsen valgt, at dagens arrangement skydes i gang i Sønderborg.

Royal Run ophold

Vil du kombinere gå- eller løbeturen til Royal Run med et længere besøg i Sønderjylland? Kig på de to forskellige ophold vi har sammensat med overnatning, billet til Royal Run samt mulighed for tilkøb af oplevelser.

Salget af opholdene er startet, så vent ikke for længe, hvis du vil være sikker på at være med.

Royal Run ophold - for voksne

Royal Run ophold - for børnefamilier

Royal Run 2020 afholdes 2. pinsedag den 1. juni 2020.

Ruterne i Sønderborg er endnu ikke offentliggjort, men det forventes at start- og målområdet bliver centralt placeret i byen.

Startnumrene til løbet er blevet revet væk og der er desværre allerede udsolgt. Du har dog mulighed for at købe en samlet pakke med overnatning, delvis forplejning og startnummer.

 

Oplev mere af Sønderborg

Overnatning i Sønderborg kommune

Sønderborg kommune har overnatningsmuligheder for enhver smag hvad enten du er til camping, Bed & Breakfast eller hotelovernatning.

Spisesteder i Sønderborg kommune

Når sulten nærmer sig er det nærmeste spisested aldrig langt væk i Sønderborg.

Shopping i Sønderborg

Sønderborgs handelsliv rummer muligheder for enhver smag. Besøg den hyggelige gågade og shoppingcenter Borger i Sønderborg, men glem ikke at kigge forbi nogle af de skønne butikker i Gråsten, Nordborg og resten af kommunen.

Er gå- eller løbeturen til Royal Run ikke helt nok motion for dig? Hvad så med at kombinere turen med en vandretur på Gendarmstien (hvor man altså også gerne må løbe) eller en cykeltur på den prisvindende Østersørute?

Vi vil selvfølgelig opfordre dig til at opleve noget af vores fantastiske Sønderjylland når du besøger os i forbindelse med Royal Run. Nederst på denne side har vi derfor samlet en række sønderjyske highlights.

Vandre- og cykelruter i Sønderjylland

Gendarmstien

Gendarmstien strækker sig i dag fra den dansk-tyske grænse ved Padborg over Kollund, Gråsten, Broagerland og Vemmingbund, forbi Dybbøl og videre til Sønderborg og Høruphav på Als. Det meste af vejen følger du kysten og går gennem et afvekslende landskab med skove, moser og enge.

Cykling på Østersøruten

Den smukke og kystnære Østersørute kombinerer nogle af de bedste oplevelser i Syddanmark.

Sønderjyske Highlights

Top 10: Sønderjyske naturoplevelser

Den sønderjyske natur spænder vidt lige fra den flade marsk i vest til det bakkede fjordlandskab i øst. Overalt byder naturen på spændende oplevelser for både børn og voksne.

Top 10: Historiske oplevelser i Sønderjylland

Sønderjylland er rig på historie. Overalt finder du historiske mindesteder, små og store museer og attraktioner. Fælles for dem alle er, at de fortæller en del af Sønderjyllands historie. En historie der til tider har været barsk og konfliktfuld, men som også byder på fantastiske fund.

Universe Science Park

Det er svært ikke at blive i godt humør, når man bevæger sig gennem Universe, der ligger uden for byen Nordborg på Als. For bedømt ud fra den entusias...

Historiecenter Dybbøl Banke

På Historiecenter Dybbøl Banke bliver du hvirvlet ind i et af de mest spændende kapitler i Danmarkshistorien. Over kuglestøbning og varme pandekager o...

Tidslinje: Genforeningen 1920

Det blev en bevæget affære, da indbyggerne i Sønderjylland i 1920 efter at have stemt ja til genforening med Danmark blev en del af det danske kongeri...

Sønderjysk Kaffebord

Imponerende ser kagerne ud, som de står linet op på det lange bord. Her er alt fra roulader over kringler og sandkager til lagkager, småkager og tærte...

Se alt