26.02 - 04.03.18

Sønderjyllands Gourmetuge 2018

I uge 9, den 26. februar til 04. marts 2018, får du rig mulighed for at prøve flere af de fantastiske restauranter vi har i Sønderjylland. Hele ugen vil man kunne spise en 3-retters menu på alle de deltagende restauranter for kun kr. 230,-
Dermed er der lagt op til en kulinarisk oplevelse for både gæster og sønderjyder. 

Billetsalget er i gang og du skal nok ikke vente for lang tid, hvis du vil sikre dig en billet til nogen af de meget attraktive restauranter. Klik på billederne af de deltagende restauranter for at booke plads lige der hvor du ønsker at forkæle dine smagsløg. Det er ikke alle restauranter der har billetter til salg fra starten. Følg med på facebook.com/sonderjylland hvor vi vil give besked når der kommer nye restauranter til salg.

Kommer du langvejs fra? Så kan du sammen med din(e) gourmetoplevelser bestille overnatning på udvalget hoteller. I samarbejde med Alsie Express og AVIS er der også sammensat en pakke med flybillet tur/retur København - Sønderborg, billeje, hotelovernatning, morgenmad og gourmetmiddag. Pakken kan købes med en eller to overnatninger. Kommer du ikke med fly, så er der også mulighed for at bestille pakker med overnatning og gourmetoplevelse. De fleste restauranter der har overnatning tilknyttet tilbyder overnatning hos dem i forbindelse med middagen. Desuden kan du vælge en pakke med to overnatninger. Her vælger du selv blandt overnatningsstederne og restauranterne. 

Sønderjyllands Gourmetuge med fly og en overnatning

Med fly, billeje og en overnatning

Oplev Sønderjyllands Gourmetuge med Alsie Express, AVIS og Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Sønderjyllands Gourmetuge med fly og to overnatninger

Med fly, billeje og to overnatninger

Oplev Sønderjyllands Gourmetuge med Alsie Express, AVIS, Comwell Sønderborg samt en valgfri restaurant.